ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Κινητοποίηση εκ νέου- Ερευνάται συγκεκριμένο σημείο με τη ρομποτική κάμερα

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Κινητοποίηση εκ νέου- Ερευνάται συγκεκριμένο σημείο με τη ρομποτική κάμερα

Παρά τις εκτιμήσεις ότι οι έρευνες ολοκληρώθηκαν για τη Δευτέρα 6/5 αφού ο δύτης αναδύθηκε χωρίς εύρημα, καθώς η ένδειξη του SONAR ήταν βράχος, τελικά γίνεται άλλη μια προσπάθεια από τις αρμόδιες Αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Βράχος τελικά η ένδειξη του SONAR- Αγωνία για την τρίτη «βαλίτσα του θανάτου»

Η ρομποτική κάμερα μπήκε ξανά  μέσα στην κόκκινη λίμνη, ωστόσο δεν αναμένεται να καταδυθεί εκ νέου δύτης, σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο έχει σηματοδοτηθεί συγκεκριμένο σημείο στο οποίο την Τρίτη 7/5 θα επικεντρωθούν οι έρευνες.

Αυτό αποφασίστηκε από τον Κέντρο Συντονισμού σε απογευματινή σύσκεψη, ενώ οι έρευνες είχαν ολοκληρωθεί . 

Το Κέντρο Συντονισμού θεώρησε ότι θα πρέπει να ερευνηθεί εκ νέου συγκεκριμένο σημείο στη λίμνη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE