Έξι εκατομμύρια ευρώ το κόστος της νέας πτέρυγας αποκατάστασης του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ

Έξι εκατομμύρια ευρώ το κόστος της νέας πτέρυγας αποκατάστασης του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ

Υπό ανέγερση βρίσκεται η νέα πτέρυγα αποκατάστασης του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ στην Παλώδια στη Λεμεσό η οποία θα κοστίσει έξι εκατομμύρια θα είναι δυναμικότητας 32 κλινών, περιλαμβάνοντας φυσιοθεραπευτήριο, χημείο, ακτινολογικό, όλα σύγχρονο εξοπλισμό ενώ θα φέρει το όνομα «Πτέρυγα Απόδημου Ελληνισμού».


Ανακοίνωση από το Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ αναφέρει ότι η νέα αυτή πτέρυγα θα λειτουργήσει τέλη του 2019 και το κόστος ανέγερσης θα καλυφθεί από το ταμείου του μελάθρου, από οικονομίες, από χορηγία της πολιτείας, από δωρεές και από δάνειο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE