ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Εντός των υδάτων ο δύτης – Αναζητά την τρίτη βαλίτσα παρά τις δυσκολίες

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Εντός των υδάτων ο δύτης – Αναζητά την τρίτη βαλίτσα παρά τις δυσκολίες

(11:30 -7/5)  Εισήλθε στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό δύτης με σκάφανδρο και βρίσκεται σε συγκεκριμένο σημείο που είχε προηγουμένως σηματοδοτηθεί.

Ο δύτης στο πλαίσιο ερευνών για εντοπισμό και τρίτης ταξιδιωτικής βαλίτσας εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.

Εντός της λίμνης επιχειρεί και το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ.

Ακολούθως οι έρευνες θα συνεχιστούν με τη συνδρομή της ρομποτικής κάμερας.

Θυμίζουμε ότι έχουν σηματοδοτηθεί τρία σημεία εντός της λίμνης από το απόγευμα της Δευτέρας (6/5).

Την  Δευτέρα (6/5) ενώ αρχικά οι έρευνες είχαν ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 16:00, το Κέντρο Συντονισμού αποφάσισε όπως ξαναβάλει στο νερό αρχικά την ρομποτική κάμερα και ακολούθως το ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ για να ερευνηθεί εκ νέου συγκεκριμένο σημείο. Δεν αποκλείεται η τρίτη βαλίτσα να έχει καλυφθεί από λάσπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE