Σώσον κύριε το λαό σου! Πίνει και μεθά με βενζίνη

Σώσον κύριε το λαό σου! Πίνει και μεθά με βενζίνη

Μέσα στη μέθη του, επιτέθηκε σε γυναίκες, τον παππού του αλλά και σε αστυνομικό

Ένας 23χρονος άνδρας, ονόματι Ρόμπερτ Στίβενς βρέθηκε να έχει πιει βενζίνη, μόλις λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του.

Ο νεαρός άνδρας κρατείται μέχρι τις 14 Απριλίου, όταν και θα του ανακοινωθεί η ποινή. Πέραν του εθισμού του στο συγκεκριμένο... ποτό, ο Στίβενς, σύμφωνα με μαρτυρίες έκανε απρεπείς κινήσεις εναντίον δυο μαθητριών και άλλων τριών γυναικών νωρίτερα την ίδια μέρα, ενώ επιτέθηκε στον παππού του και σε έναν αστυνομικό.

Του είχε δοθεί παλαιότερα σύσταση αντικοινωνική συμπεριφοράς, όμως την είχε παραβιάσει και φυλακίστηκε. Το παραπάνω περιστατικό συνέβη οκτώ ώρες μετά την αποφυλάκισή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.