Σώσον κύριε το λαό σου! Πίνει και μεθά με βενζίνη

Σώσον κύριε το λαό σου! Πίνει και μεθά με βενζίνη

Μέσα στη μέθη του, επιτέθηκε σε γυναίκες, τον παππού του αλλά και σε αστυνομικό

Ένας 23χρονος άνδρας, ονόματι Ρόμπερτ Στίβενς βρέθηκε να έχει πιει βενζίνη, μόλις λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του.

Ο νεαρός άνδρας κρατείται μέχρι τις 14 Απριλίου, όταν και θα του ανακοινωθεί η ποινή. Πέραν του εθισμού του στο συγκεκριμένο... ποτό, ο Στίβενς, σύμφωνα με μαρτυρίες έκανε απρεπείς κινήσεις εναντίον δυο μαθητριών και άλλων τριών γυναικών νωρίτερα την ίδια μέρα, ενώ επιτέθηκε στον παππού του και σε έναν αστυνομικό.

Του είχε δοθεί παλαιότερα σύσταση αντικοινωνική συμπεριφοράς, όμως την είχε παραβιάσει και φυλακίστηκε. Το παραπάνω περιστατικό συνέβη οκτώ ώρες μετά την αποφυλάκισή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.