Το αγωνιστικό πρόγραμμα των αθλητικών τμημάτων της Ομόνοιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των αθλητικών τμημάτων της Ομόνοιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των αθλητικών τμημάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την εβδομάδα (06/05-12/05).

Η ομάδα φούτσαλ αγωνίζεται στους τελικούς του πρωταθλήματος, προηγείται με 2-0 και χρειάζεται άλλη μία νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για να κατακτήσει τον τίτλο και ταυτόχρονα το τρεμπλ στη φετινή σεζόν.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα των «γαλαζοκιτρίνων» και θα αρχίσει στις 19:00.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και ρίχνεται στη «μάχη» του κυπέλλου. Για τα ημιτελικά του θεσμού θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τη Λευκοθέα Λατσιών.

Η ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει το Σάββατο τον ΑΠΟΕΛ για την 9η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

ΦΟΥΤΣΑΛ: ΑΠΟΕΛ VS ΟΜΟΝΟΙΑ | 09/05, 19:00 | Λευκόθεο

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΟΜΟΝΟΙΑ VS ΛΕΥΚΟΘΕΑ | 10/05, 17:00 | Κοινοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΟΜΟΝΟΙΑ VS ΑΠΟΕΛ | 11/05, 17:00 | Στάδιο ΓΣΠ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE