ΚΥΠΡΟΣ: Φωτογράφιση γάμου παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία – Βρέθηκαν με το «μπάκι» σε γκρεμό

ΚΥΠΡΟΣ: Φωτογράφιση γάμου παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία – Βρέθηκαν με το «μπάκι» σε γκρεμό

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκησαν δύο πρόσωπα, τα οποία είχαν πάει στον Πωμό με σκοπό να φωτογραφηθούν για τον γάμο τους.

Συγκεκριμένα, το ζεύγος μετέβη το απόγευμα της Τρίτης (8/5) στην περιοχή της Παναγιάς της Χρυσοπατερίτισσας του Πωμού ώστε να φωτογραφηθούν για τον γάμο τους, ενώ χρησιμοποίησαν και όχημα τύπου «μπάκι» για τον σκοπό αυτό.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 33χρονος γαμπρός, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο κατέληξε σε γκρεμό.

Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό χέρι, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί, ενώ η 27χρονη νύφη, η οποία φορούσε και το νυφικό της, ανασύρθηκε από τον γκρεμό σε κατάσταση σοκ, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Τα δύο πρόσωπα αρχικά μεταφέρθηκαν στο Γεν. Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχού, με τον 33χρονο να ζητά στην συνέχεια την νοσηλεία του σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Ξεκάθαρα σε λάθος πορεία η χώρα - Πώς κρίνουν οι πολίτες το έργο της Κυβέρνησης δύο χρόνια μετά

Δημοσκόπηση SIGMA: Ξεκάθαρα σε λάθος πορεία η χώρα - Πώς κρίνουν οι πολίτες το έργο της Κυβέρνησης δύο χρόνια μετά

Κόλαφος για την Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη η νέα δημοσκόπηση του SIGMA για το πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE