ΚΥΠΡΟΣ: Πληρώνουμε την παύση του Αρχηγού της Αστυνομίας

ΚΥΠΡΟΣ: Πληρώνουμε την παύση του Αρχηγού της Αστυνομίας

Οι απολαβές του Ζαχαρία Χρυσοστόμου, ανέρχονταν στις 120 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.

Λόγω παύσης του και όχι παραίτησής του, ο τέως Αρχηγός της Αστυνομίας θα αρχίσει να λαμβάνει άμεσα σύνταξη, η οποία αν υπέβαλλε ο ίδιος την παραίτησή του, θα του καταβαλλόταν μετά από δύο χρόνια, όταν θα γινόταν 55 χρονών.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» ο τέως πλέον Αρχηγός της Αστυνομίας, έτσι και αλλιώς θα έπαιρνε εφάπαξ 200 χιλ. ευρώ.

Οι απολαβές του «άγγιζαν» τις 120 χιλ. από τις οποίες οι 16 χιλ. αφορούν επιδόματα και δεν υπολογίζονται στην σύνταξη που θα λαμβάνει. Άρα η σύνταξή του θα υπολογιστεί με βάση τις 104 χιλ. ευρώ.

Ο τέως Αρχηγός λόγω του ότι υπηρέτησε 33 χρόνια στην Αστυνομία, δικαιούται πλήρη σύνταξη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE