ΠΑΦΟΣ: Του έσπασαν το αυτοκίνητο και κατηγόρησε τον γείτονά του - Έξαλλος ο 22χρονος

ΠΑΦΟΣ: Του έσπασαν το αυτοκίνητο και κατηγόρησε τον γείτονά του - Έξαλλος ο 22χρονος

Συνελήφθη την Τρίτη (7/5) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 22χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απειλής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από 54χρονο ότι ένα πρόσωπο προκάλεσε ζημιά στο όχημα του που είχε σταθμεύσει στην Κάτω Πάφο.

Ο 54χρονος εξέφρασε υποψίες για τον γείτονα του που πρόκειται για τον 22χρονο.

Μάλιστα την ημέρα του επεισοδίου ο 54χρονος είχε αναφέρει στον 22χρονο ότι αυτός του προκάλεσε τη ζημιά στο όχημα του . Τότε ο νεαρός αντιδρώντας τον απείλησε και τον εξύβρισε.

Ακολούθως η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 22χρονου ο οποίος στην συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE