POLL: Κόντρα Νιαζί Κιζίλγιουρεκ– ΔΗΣΥ. Ποιός έχει δίκαιο;

POLL: Κόντρα Νιαζί Κιζίλγιουρεκ– ΔΗΣΥ. Ποιός έχει δίκαιο;

Δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ, Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, στα κατεχόμενα ήταν η αφορμή για ένα πόλεμο χαρακωμάτων μεταξύ του ιδίου, του Αβέρωφ Νεοφύτου αλλά και του Άντρου Κυπριανού.

Η υποψηφιότητα του Τουρκοκύπριου καθηγητή «βάλλεται» από μέλη του Δημοκρατικού Συναγερμού και άλλους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, αλλά και από τον ίδιο τον Αβέρωφ Νεοφύτου.

Μάλιστα, ο κ. Νιαζί σε πρόσφατες του δηλώσεις ανέφερε πως λογοδοτεί σε όλους του Κύπριους και όχι μόνο σε μια κοινότητα, καλώντας μάλιστα τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού σε απολογία, καθώς όπως αναφέρει ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχει στο ψηφοδέλτιο του για τις ευρωεκλογές, μία υποψήφια η οποία τον χαρακτηρίζει ως πράκτορα της Τουρκίας, εννοώντας την Ελένη Σταύρου.

Πάντως, με δηλώσεις του για την κόντρα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ανέφερε πως ο ΔΗΣΥ προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη σχετικά με τις παραιτήσεις αξιωματούχων, σημειώνοντας παράλληλα πως ο Συναγερμός παραποιεί γεγονότα και καταστάσεις.

Το ThemaOnline, λοιπόν, δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να τοποθετηθούν σχετικά και να εκφέρουν τη δική τους άποψη.

Το Poll διεξάγεται σε συνεργασία με την πλατφόρμα Online Polls, opiniocracy:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE