ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρέλυσαν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη- Στάση εργασίας Ισότητας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρέλυσαν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη- Στάση εργασίας Ισότητας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Τα λόγια έγιναν πράξη και τα μέλη της Παγκύπριας Συντεχνίας Ισότητα, προχώρησαν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (8/5) σε δίωρη στάση εργασίας.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Αριθμός δημοσίων υπαλλήλων, μελών της συντεχνίας, μαζεύτηκε έξω από το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη, στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, όπου προχώρησαν στην πρώτη, για αυτή την εβδομάδα, στάση εργασίας, αφού όπως έχουν προαναγγείλει, στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν και την Πέμπτη (9/5) και την Παρασκευή (10/5), από τις 10:07 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.


Όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες, σε πανό που ανήρτησαν έξω από το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη, τα μέλη της Ισότητας, ζητούν μεταξύ άλλων άρση των διακρίσεων εξίσωση όρων συνθηκών απασχόλησης και συμμόρφωση με την ευρωπαϊκή οδηγία 1999/70.


Μάλιστα, στη σελίδα της Παγκύπριας Συντεχνίας Ισότητα, έχουν αναρτηθεί από την Τρίτη (7/5), οι λόγοι που οδήγησαν στη λήψη δυναμικών μέτρων, όπως αναφέρουν.

Πάντως, όπως πληροφορείται το ThemaOnline, μέλη της συντεχνίας σε όλες τις πόλεις που δεν κατάφεραν να βρεθούν έξω από κάποιο Γραφείο του Πολίτη, πραγματοποίησαν στάση εργασίας έξω από τον χώρο εργασίας τους.

Όπως είναι λογικό, ταλαιπωρία προκλήθηκε σε πολίτες που δεν είχαν πληροφορηθεί ότι θα πραγματοποιείτο στάση εργασίας και βρέθηκαν στο Γραφείο του Εξυπηρέτησης του Πολίτη, χωρίς να είναι δυνατή η εξυπηρέτηση τους για δύο περίπου ώρες.


Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και βίντεο

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top