ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΚ: Προθέρμανση μόνο για την ‘Ομόνοια 1948’ –Στα αποδυτήρια η ομάδα των Τρούλλων

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΚ: Προθέρμανση μόνο για την ‘Ομόνοια 1948’ –Στα αποδυτήρια η ομάδα των Τρούλλων

16:20 - Αμφίβολο είναι κατά πόσον θα αρχίσει το παιχνίδι μεταξύ της Ομόνοιας 1948 και του συλλόγου Τρούλλοι FC στο πλαίσιο της φάσης των ‘16’ των αγώνων ένταξης της ΣΤΟΚ.

Του Ανδρέα Χρίστου

Αυτή τη στιγμή προθερμένονται μόνο οι παίκτες των τριφυλλοφόρων, ενώ τα στελέχη της αποστολής των Τρούλλων παραμένουν έγκλειστα στα αποδυτήρια.

Είναι φανερό πως υπάρχει σκεπτικισμός, μετά την επίθεση με πέτρες το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα στο Μακάρειο στάδιο.

Όπως ήδη σημειώσαμε πλανάται η πληροφορία ότι οι Τρούλλοι θα ζητήσουν να μην διεξαχθεί ο αγώνας.

Ωστόσο, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Αν η Αστυνομία εγγυηθεί την ασφάλεια του αγώνα, ενδέχεται να ασκηθούν πιέσεις για έναρξη του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE