ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Επιχειρεί ξανά ο δύτης

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Επιχειρεί ξανά ο δύτης

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

 

Αυτή τη στιγμή (16:30) εντός της λίμνης  βρίσκεται ο δύτης με την ειδική του στολή καθώς και η ρομποτική κάμερα, με την οποία ελέγχονται τα σημεία, για εντοπισμό και τρίτης ταξιδιωτικής βαλίτσας, μέσα στην οποία πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Στο μεταξύ, στη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο συνεχίζεται η σάρωση με το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ, σε μια προσπάθεια για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.
   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE