ΓΕΡΜΑΝΟΣ διεθνής ο «άρχοντας» του τελικού κυπέλλου Ελλάδος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΓΕΡΜΑΝΟΣ διεθνής ο «άρχοντας» του τελικού κυπέλλου Ελλάδος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τον διαιτητή που θα σφυρίξει τον τελικό του κυπέλλου το προσεχές Σάββατο στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Πρόκειται για τον γερμανό, Φέλιξ Τσβάιερ.

Ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ είναι ο εκλεκτός του Μέλο Περέιρα και της ΚΕΔ για να σφυρίξει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το προσεχές Σάββατο (11/05).

Πρόκειται για διεθνή διαιτητή, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Τόρστεν Σκίφνερ και Μάρκο Ακχμούλερ.

Τέταρτος διαιτητές θα είναι ο επίσης Γερμανός, Σβεν Γιαμπλόνσκι, ενώ από την ίδια χώρα θα είναι και οι χειριστές του VAR.

O Τσβάιερ, έχει παρελθόν σε παιχνίδια ελληνικών ομάδων, καθώς το καλοκαίρι του 2017 σφύριξε στο Ολυμπιακός-Ριέκα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Καραϊσκάκη», αλλά και το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» την ίδια σεζόν στον όμιλο με την Σπόρτινγκ στην Λισσαβόνα.

Έχει μάλιστα διευθύνει και αγώνες του ΠΑΟΚ, τη σεζόν 2014/15 με την Φιορεντίνα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στην Τούμπα με νικητές τους ιταλούς (1-0), αλλά και στη Χάιφα με τη Μακάμπι μια χρονιά νωρίτερα με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE