ΠΑΦΟΣ: Στο κελί ο διαρρήκτης που ακινητοποίησαν πολίτες- Τον έψαχνε και η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί ο διαρρήκτης που ακινητοποίησαν πολίτες- Τον έψαχνε και η Αστυνομία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε την Τετάρτη 8/5 διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον 31χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, μαχαιροφορίας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής βιαιοπραγίας.


Ο 31χρονος ακινητοποιήθηκε από πολίτες, εντός διαμερίσματος στην Πάφο και συνελήφθη από την Αστυνομία, ενώ εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.