Παραιτείται ο «πρωθυπουργός» των κατεχομένων

Παραιτείται ο «πρωθυπουργός» των κατεχομένων

Ο «πρωθυπουργός» των κατεχομένων Τουφάν Ερχιουρμάν ανακοίνωσε, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ότι προτίθεται την Πέμπτη 9/5 στις 10.00 να υποβάλει την παραίτησή του στον «πρόεδρο» Μουσταφά Ακιντζί.

 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Ερχιουρμάν ανέφερε ότι μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του Κουντρέτ Οζερσάι, μίλησε με τον Μουσταφά Ακιντζί και θα υποβάλει αύριο την παραίτησή του προκειμένου να ξεκινήσει χωρίς καθυστέρηση η διαδικασία του σχηματισμού μιας νέας «κυβέρνησης».
                                                        

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE