ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ξάφρισαν» μαγαζί στην Μακαρίου – Πολύ οργανωμένοι οι δράστες

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ξάφρισαν» μαγαζί στην Μακαρίου – Πολύ οργανωμένοι οι δράστες

Άγνωστοι διέρρηξαν και έκλεψαν κοσμηματοπωλείο στην λεωφόρο Μακαρίου, τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/5).

Γύρω στις 3:55 τα ξημερώματα, ήχησε ο συναγερμός του καταστήματος με την αστυνομία και την ιδιοκτήτρια να σπεύδουν στο σημείο.

Διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, που θεωρείται ότι είναι περισσότεροι από ένας, κατέφεραν είσοδο στο κατάστημα από την πίσω πόρτα.

Οι δράστες, μάζεψαν από το χρυσοχοείο κοσμήματα, πανάκριβα ρολόγια και άλλα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι οι δράστες, γύρισαν τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, προς τα πάνω, προφανώς για να μην καταγράφουν τις κινήσεις τους.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.

BEST OF TOTHEMAONLINE