ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ξάφρισαν» μαγαζί στην Μακαρίου – Πολύ οργανωμένοι οι δράστες

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ξάφρισαν» μαγαζί στην Μακαρίου – Πολύ οργανωμένοι οι δράστες

Άγνωστοι διέρρηξαν και έκλεψαν κοσμηματοπωλείο στην λεωφόρο Μακαρίου, τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/5).

Γύρω στις 3:55 τα ξημερώματα, ήχησε ο συναγερμός του καταστήματος με την αστυνομία και την ιδιοκτήτρια να σπεύδουν στο σημείο.

Διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, που θεωρείται ότι είναι περισσότεροι από ένας, κατέφεραν είσοδο στο κατάστημα από την πίσω πόρτα.

Οι δράστες, μάζεψαν από το χρυσοχοείο κοσμήματα, πανάκριβα ρολόγια και άλλα.

Άξιο αναφοράς είναι ότι οι δράστες, γύρισαν τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, προς τα πάνω, προφανώς για να μην καταγράφουν τις κινήσεις τους.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE