ΠΑΦΟΣ: Φτηνά την 'γλίτωσε' 28χρονος πεζός που παρασύρθηκε από όχημα

ΠΑΦΟΣ: Φτηνά την 'γλίτωσε' 28χρονος πεζός που παρασύρθηκε από όχημα

Πεζός τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκε από όχημα το απόγευμα της Τετάρτης (8/5) στη Λεωφόρο Αναργύρων, στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη όταν άτομο ηλικίας 28 ετών από την Γεωργία, που προσπαθούσε να διασταυρώσει τη Λεωφόρο Αναργύρων, πλησίον της εκκλησίας Αγίων Αναργύρων, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα που οδηγείτο από γυναίκα.

Ο 28χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό φέρει ελαφρά τραύματα σε κεφάλι και χέρι.

Τα αίτια της πρόκλησης του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE