Δικηγόροι οι τρεις ποινικοί ανακριτές για τους χειρισμούς καταγγελιών για ελλείποντα πρόσωπα

Δικηγόροι οι τρεις ποινικοί ανακριτές για τους χειρισμούς καταγγελιών για ελλείποντα πρόσωπα

Τρεις ποινικούς ανακριτές διόρισε η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας για τη διεξαγωγή ποινικής/πειθαρχικής ανάκρισης σε σχέση με τον τρόπο χειρισμού κατά καιρούς υποβληθείσες καταγγελίες αναφορικά με ελλείποντα πρόσωπα από πλευράς Αστυνομίας.

Ανακοίνωση της Αρχής αναφέρει πως αυτή έχει διορίσει ως ποινικούς ανακριτές το Μέλος της Αρχής, Άθω Κανναουρίδη, δικηγόρο, και τους επίσης δικηγόρους Χριστίνα Σκουλιά και Λεωνίδα Χατζηπέτρου.

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω ανάκριση θα περιοριστεί στο πλαίσια που καθορίζει ο Νόμος που διέπει τη λειτουργία της Αρχής και οι ποινικοί ανακριτές θα διεξάγουν τις σχετικές έρευνες υπό την καθοδήγηση του Προέδρου της Αρχής.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE