ΚΥΠΡΟΣ - ΓΕΣΥ: Ο ΟΑΥ διαψεύδει φήμες περί χρηματισμού ιατρών

ΚΥΠΡΟΣ - ΓΕΣΥ: Ο ΟΑΥ διαψεύδει φήμες περί χρηματισμού ιατρών

O Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφορούν και κάνουν λόγο για ιατρούς που χρηματίζονται από τον Οργανισμό, ώστε να συμβληθούν και να παρέχουν υπηρεσίες στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ).

Σε ανακοίνωσή του την Πέμπτη (9/5), ο ΟΑΥ χαιρετίζει τη στήριξη του ΓεΣΥ από τους ιατρούς που έχουν συμβληθεί, οι οποίοι το έχουν κάνει στη βάση και μόνο των οικονομικών δεδομένων που έχουν ανακοινωθεί επίσημα, και αναμένει ότι και οι υπόλοιποι ιατροί θα στηρίξουν τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στον τομέα της υγείας, αλλά κυρίως το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα των δικαιούχων στην ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες φροντίδας υγείας.

«Η ανταπόκριση των δικαιούχων έχει αποδείξει την χωρίς αμφισβήτηση ανάγκη εφαρμογής του ΓεΣΥ και η ίδια ανταπόκριση αναμένεται και από τους παροχείς», σημειώνει ο Οργανισμός.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE