ΛΕΜΕΣΟΣ: Πατέρας και γιος στο εδώλιο- «Φκάρτην στολή... Εννα μεν σε κόψω έξω;»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πατέρας και γιος στο εδώλιο- «Φκάρτην στολή... Εννα μεν σε κόψω έξω;»

Πατέρας και υιός βρέθηκαν μαζί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, την Πέμπτη (9/5), αφού το καλοκαίρι του 2016, ο πρώτος διέφυγε της σύλληψης ενώ ο δεύτερος απείλησε τους αστυνομικούς.

Όπως ακούστηκε στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, τον Ιούλιο του του 2016, αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του πατέρα, προκειμένου να εκτελεστεί ένταλμα σύλληψής του, σε σχέση με τροχαία αδικήματα.

Μεταξύ άλλων, ο συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων, ανέφερε ότι όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του πατέρα σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού και του πέρασαν χειροπέδες, με τον ανήλικο τότε γιο του βλέποντας τον πατέρα του γονατιστό και δεμένο με χειροπέδες αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει στους αστυνομικούς.

Πάντως, κατά τη διάρκεια ανάγνωσης των γεγονότων, λέχθηκε ότι ο νεαρός φώναξε στους αστυνομικούς “Φκάρτειν στολή τζιαί έλα να μετρηθούμε, εν να μεν σε κόψω έξω;”

Τότε ο πατέρας, όντας γυμνός από τη μέση και πάνω κατάφερε να διαφύγει και καταζητείτο από τις Αρχές για μια εβδομάδα, μέχρι δηλαδή τη στιγμή που πήγε από μόνος του στον αστυνομικό σταθμό και συνελήφθη, ανέφερε η πλευρά της υπεράσπισης, που μεταξύ άλλων είπε ότι οι δύο κατηγορούμενοι δηλώνουν μεταμέλεια για τις πράξεις τους.

Τελικά οι δύο άντρες θα μάθουν την ποινή που θα τους επιβληθεί σε κατηγορίες που σχετίζονται με απόπειρα απελευθέρωσης κρατουμένου την Παρασκευή 10/5.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.