Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Χαντ αναφέρει: «Ανήσυχος από την ανακοίνωση της Τουρκίας ότι θα αρχίσει γεωτρήσεις στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου. Η κατάσταση ΠΡΕΠΕΙ να αποκλιμακωθεί και όλα τα μέρη να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση. Η ανάπτυξη υδρογονανθράκων θα πρέπει να ωφελήσει όλους τους Κύπριους και να υποστηρίξει μία λύση».
Ο κ. Χαντ έχει δεχθεί επιστολές από Βρετανούς βουλευτές για το θέμα, όπως τους Συντηρητικούς βουλευτές Τερέζα Βίλιερς και Μάθιου Όφορντ, αλλά και τον Στίβεν Γκέθινς του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις