Θέλει κι αυτή τον Κώστα Μανωλά

Θέλει κι αυτή τον Κώστα Μανωλά

Για μία ακόμη φορά, το όνομα της Άρσεναλ εμπλέκεται σε σενάρια που την θέλουν να κάνει κίνηση για τον Κώστα Μανωλά.

Ο άσος της Ρόμα και στο πρόσφατο παρελθόν έχει ακούσει το όνομά του για τους Λονδρέζους, οι οποίοι αν τον πάρουν, πάνε να κάνουν… ελληνική παροικία.

Με τον Παπασταθόπουλο σίγουρο και του χρόνου στην ομάδα και τον Μαυροπάνο με… ερωτηματικό, ενδεχόμενη παρουσία του Μανωλά στην ομάδα θα έκανε ακόμη πιο ευχάριστο το κλίμα για τον Σωκράτη. Αυτή τη φορά, η Express.co.uk έγραψε πως ο διεθνής αμυντικός είναι στην έξοδο από την Ρόμα.

Τονίζει ότι η Άρσεναλ θα πρέπει να πληρώσει 36 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει, αλλά και πως σκοπεύουν σύντομα να αρχίζουν συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ρόμα.

Ψάχνουν να βρουν τρόπο να πληρώσουν λιγότερα, με τους Ρωμαίους να μην έχουν καταλήξει στον σχεδιασμό τους για το χρόνου, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα βγουν στους ομίλους του Champions League.

Να τονίσουμε ότι ήδη ακούγονται τα ονόματα της Γιουνάιτεντ, της Γιουβέντους, ενώ έγινε γνωστό πως η Ατλέτικο Μαδρίτης απέσυρε το ενδιαφέρον της.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE