Επίθεση κουκουλοφόρων σε τράπεζες και καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας - Πέντε προσαγωγές

Επίθεση κουκουλοφόρων σε τράπεζες και καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας - Πέντε προσαγωγές

Περίπου 30 άτομα, που φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα, επιτέθηκαν σε καταστήματα και τράπεζες, στο κέντρο της Αθήνας, σπάζοντας τζαμαρίες.

Ειδικότερα, τα άτομα αυτά, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα και τράπεζες στις οδούς Ακαδημίας, Ομήρου, Βαλαωρίτου και Βουκουρεστίου, ενώ σημειώνεται ότι φώναζαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα σε πέντε προσαγωγές.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.