Συμφώνησαν όλοι για αναδιάρθρωση και 16 ομάδες στην Basket League!

Συμφώνησαν όλοι για αναδιάρθρωση και 16 ομάδες στην Basket League!

Καθολικής αποδοχής έτυχε η πρόταση που κατατέθηκε από το Λαύριο για αναδιάρθρωση στην Basket League.

Όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ψαρράκης, σε δηλώσεις του μετά το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, όλες οι ομάδες (14-0 η ψηφοφορία) συμφώνησαν να μην υποβιβαστεί κανείς και να διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα με 16 ομάδες.

Για να γίνει πραγματικότητα ωστόσο αυτή η απόφαση θα πρέπει να συναινέσει και η ΕΟΚ, η οποία θα λάβει και την τελική απόφαση.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.