ΚΥΠΡΟΣ: Τρελλάθηκε ο καιρός - Ανεβαίνει η θερμοκράσια και έρχονται βροχές

ΚΥΠΡΟΣ: Τρελλάθηκε ο καιρός - Ανεβαίνει η θερμοκράσια και έρχονται βροχές

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή


Σήµερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού, το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα στα νότια παράλια, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά το απόγευµα στα νότια παράλια, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα νότια και τα ανατολικά, γύρω στους 12 στα δυτικά και τα βόρεια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE