ΠΑΦΟΣ: 80χρονη έφυγε από το σπίτι της και αγνοείται – Σε συναγερμό η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: 80χρονη έφυγε από το σπίτι της και αγνοείται – Σε συναγερμό η Αστυνομία

Σε συναγερμό έχει τεθεί η Αστυνομία Πάφου το βράδυ της Πέμπτης (9/5), όταν χάθηκαν τα ίχνη ηλικιωμένης γυναίκας με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες η 80χρονη γυναίκα από την Ρωσία λίγο μετά της 20:00 το βράδυ έφυγε από το σπίτι της στην Πέγεια, πεζή και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει.

Ο Ελληνοκύπριος γαμπρός της κατήγγειλε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία η οποία από το βράδυ της Πέμπτης διεξάγει έρευνες μαζί με την συνδρομή πολιτών της Περιοχής για εντοπισμό της.

Να σημειώσουμε πως η ηλικιωμένη γυναίκα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.