LIFESTYLE

ΘΛΙΨΗ: Νεκρός στο πάτωμα εντοπίστηκε δημοφιλής κωμικός- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΛΙΨΗ: Νεκρός στο πάτωμα εντοπίστηκε δημοφιλής κωμικός- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Tον 76χρονο διάσημο κωμικό βρήκε δίχως τις αισθήσεις του στο πάτωμα του σπιτιού του στην Costa Del Sol ο φροντιστής του.

Στο σπίτι του στην Ισπανία, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, άφησε την τελευταία του πνοή ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Midniters και διάσημος κωμικός ηθοποιός Φρέντι Σταρ.

Μία γειτόνισσά του, που είναι νοσοκόμα και τον εξέτασε, εκτίμησε ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Τον τελευταίο καιρό ο Σταρ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και βρισκόταν απομονωμένος στο σπίτι του. Μάλιστα την προηγούμενη Τετάρτη είχε κάνει μια ανάρτηση στα social media και ανέφερε πόσο εξαντλημένος ένιωθε, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο «από τα βάθη της καρδιάς του».  

Ο Φρέντι Σταρ ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη Μεγάλη Βρετανία. Πήρε μέρος σε πολλές σειρές κατά τις δεκαετίες του 1970 και του 1980. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top