ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ 35ΧΡΟΝΟΥ: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Αρχηγείο – Συνεχίζονται οι έρευνες στην κόκκινη λίμνη

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ 35ΧΡΟΝΟΥ: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Αρχηγείο – Συνεχίζονται οι έρευνες στην κόκκινη λίμνη

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, η οποία έγινε υπό τον νέο Υπαρχηγό της Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου και με τη συμμετοχή του Αρχηγού της Πυροσβεστικής Μάρκου Τράγκολα του υπεύθυνου του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεοφυτου Σιάηλου αλλά και μελών που συμμετέχουν στις έρευνες έγινε μια ανασκόπηση της κατάστασης ως έχει μέχρι στιγμής.

Μετά από τη σύσκεψη δεν έγιναν δηλώσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE