Ο Μπότας συνεχίζει το σερί του!

Ο Μπότας συνεχίζει το σερί του!

Και στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, ο Βαλτέρι Μπότας ήταν ο ταχύτερος και μάλιστα ο Λιούις Χάμιλτον ήρθε δεύτερος δίνοντας το 1-2 στη Mercedes.

Η πρώτη ημέρα των ελεύθερων δοκιμαστικών ανήκει δικαιωματικά στη Mercedes αλλά πιο συγκεκριμένα, στον Μπότας. Κατάφερε να είναι ο πιο γρήγορος στην πρώτη περίοδο αλλά και τώρα, στη δεύτερη, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον ήταν επίσης πολύ γρήγορος, δίνοντας το 1-2 στη Mercedes. Στη συνέχεια βρίσκονται οι Σαρλ Λεκλέρ, Σεμπάστιαν Φέτελ, Μαξ Φερστάπεν, Ρομέν Γκροζάν, Πιέρ Γκασλί, Κέβιν Μάγκνουσεν, Κάρλος Σάινθ Τζούνιος και Ντανιίλ Κβιάτ, για να κλείσει η δεκάδα.

Οριακά εκτός δεκάδας, στην ενδέκατη θέση, βρίσκεται ο Κίμι Ράικονεν που τελευταία στιγμή βελτίωσε το χρόνο του και ανέβηκε, από τη 15η θέση που ήταν πριν. Η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών ήταν πολύ «ήσυχη» και δεν είχαμε ευτράπελα. Μόνο ο Λανς Στρολ οδήγησε τη Racing Point του χωρίς το πιο πρόσφατο πακέτο αεροδυναμικής, αποτέλεσμα της σύγκρουσης που είχε το πρωί. Τα μέρη αυτά έσπασαν και η ομάδα του αναγκάστηκε να του δώσει το μονοθέσιο επισκευασμένο μεν, χωρίς αυτές τις αναβαθμίσεις δε.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE