Πρόεδρος Αναστασιάδης: Συνάντηση με μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου- Παρών και ο Ιωνάς Νικολάου

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Συνάντηση με μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου- Παρών και ο Ιωνάς Νικολάου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου είχε απόψε Παρασκευή (10/5), στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο παραιτηθείς Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου, ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Τη συνάντηση ανακοίνωσε και η Προεδρία της Δημοκρατίας με σχετική ανάρτηση στο twitter η οποία γράφει συγκεκριμένα : «Ο Πρόεδρος @AnastasiadesCY δέχεται στο Προεδρικό Μέγαρο τους δικαστές του Ανωτάτου». Η ανάρτηση συνοδεύεται και από σχετικές φωτογραφίες.

 Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος

Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος

Στη σύλληψη 41χρονου πατέρα προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης σε βάρος προπονητή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ακαδημιών Κ-12.

BEST OF TOTHEMAONLINE