ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστό τμήμα στον αυτ/δρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστό τμήμα στον αυτ/δρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Εργασίες θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, από τις 6.30 το πρωί σήμερα Σάββατο, 11 Μαΐου, μέχρι και τις 1.00 το μεσημέρι, στο τμήμα από τα φώτα τροχαίας του αυτοκινητόδρομου με τη συμβολή με την λεωφόρο Αθαλάσσης, στην Λευκωσία, μέχρι την Αλάμπρα.
Οι εργασίες θα διεξάγονται για απομάκρυνση σκυβάλλων από την κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου.

Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα πορείας, για απόσταση 200 μέτρων περίπου, στην κατεύθυνση προς την Λεμεσό και η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Κλειστό είναι από την Παρασκευή (10/05), μέχρι και το τέλος του μήνα, το τμήμα της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, στην Ορόκλινη, από τη διασταύρωση του με τον παραλιακό Δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας μέχρι τη συμβολή του με την έξοδο προς τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Παραλιμνίου.

Στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να ακολουθούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE