«Ματιές» σε Έντι Ιορντανέσκου

«Ματιές» σε Έντι Ιορντανέσκου

Ενδιαφέρουσα περίπτωση φαίνεται πως είναι εκείνη του Έντι Ιορντανέσκου για τον Ατρόμητο, ο οποίος ψάχνει τον διάδοχο του Νταμίρ Κάναντι στον «γαλανόλευκο» πάγκο.

Οι Περιστεριώτες αναζητούν έναν προπονητή νεαρό σε ηλικία, με εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στη φιλοσοφία του να έχει την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο 40χρονος Ιορντανέσκου και γιος του Έντι Ιορντανέσκου, δείχνει πως ταιριάζει στο προφίλ του τεχνικού που αναζητούν στο Περιστέρι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί καμία απόφαση, αλλά ο Ρουμάνος έχει τις δικές του πιθανότητες αυτή τη στιγμή.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

Στην ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σημασία της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στο ΚΕΝ Λάρνακας, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE