Η Άγκυρα διαψεύδει την Μπίλντ για ακύρωση S400

Η Άγκυρα διαψεύδει την Μπίλντ για ακύρωση S400

Η τουρκική προεδρία διαψεύδει ότι η Άγκυρα υποχώρησε στο θέμα της αγοράς των S400 και δηλώνει ότι η αγορά του ρωσικού πυραυλικού συστήματος έχει κλείσει. 


Ο πρόεδρος επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν απάντησε στον ίδιο το δημοσιογράφο της Μπιλντ Ζουλιάν Ρόπτσκε μέσω του λογαριασμού του στο τουίτερ αναφέροντάς του: “Αγαπητέ Ζουλιά, οι πηγές σας είναι λανθασμένες. Ακούστε το από μένα. Η αγορά των S400 είναι μια συμφωνία που έχει κλείσει”. 

Ο δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας είχε δημοσιεύσει ότι η Τουρκία υποχώρησε στο θέμα των ρωσικών πυραύλων και επικαλέστηκε διπλωματική πηγή η οποία ανέφερε ότι τον Ιούλιο δεν θα γίνει παράδοση επειδή θα υπάρξουν κυρώσεις από την Ουάσιγκτον κάτι που  θα σημαίνει την κατάρρευση της τουρκικής λίρας.
 
(ΚΥΠΕ/ΑΑ/ΑΧΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ

Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ

Σήμερα (14/8) βρέθηκαν ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι πέντε Ε/κ που κρατούνται παράνομα.

BEST OF TOTHEMAONLINE