ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Οριοθετήθηκε διάδρομος στο σημείο όπου εντοπίστηκε η βαλίτσα με τη σορό του παιδιού

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Οριοθετήθηκε διάδρομος στο σημείο όπου εντοπίστηκε η βαλίτσα με τη σορό του παιδιού

Οι έρευνες στην Κόκκινη λίμνη θα συνεχιστούν με δύτες καθ΄ όλη τη διάρκεια του Σαββάτου (11/05), με έρευνα στον βυθό της λίμνης σε διάδρομο που έχει οριοθετηθεί εντός της λίμνης μεταξύ των δύο όχθων με επίκεντρο το σημείο όπου εντοπίστηκε η βαλίτσα με τη σορό του παιδιού.

 
Οι πληροφορίες από την ομάδα διεξαγωγής των ερευνών αναφέρουν ότι δύτες θα καταδύονται, ένας -ένας, εναλλάξ με οδηγίες να ερευνηθεί σπιθαμή προς σπιθαμή ο βυθός στο διάδρομο που οριοθετήθηκε.
 
Σε ό,τι αφορά τις έρευνες στη λίμνη Μεμί, αξιολογούνται τα ευρήματα που κατέγραψε το σόναρ κατά τη σάρωση του βυθού.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες στην Κόκκινη λίμνη διεξάγονται για τον εντοπισμό τρίτης σορού γυναικάς που ομολόγησε ότι πέταξε στην Κόκκινη λίμνη ο 35χρονος, ύποπτος για κατά συρροή δολοφονίες.

Οι έρευνες στη λίμνη Μεμί διεξάγονται για εντοπισμό της σορού παιδιού, που ο ίδιος ύποπτος ομολόγησε ότι πέταξε.

(ΚΥΠΕ/ΜΦ/ΑΧΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Στην ανάγκη για ενότητα στους κόλπους της ΕΕ καθώς και στο Ουκρανικό αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην Έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE