Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η χώρα τελεί υπό απειλή, προέχει η ενότητα»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η χώρα τελεί υπό απειλή, προέχει η ενότητα»

Δικαίωμα του Άντρου Κυπριανού και του ΑΚΕΛ να εκφράζουν τις οποιεσδήποτε απόψεις τους, η χώρα τελεί υπό απειλή, προέχει η ενότητα, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σε δηλώσεις μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου και κληθείς να σχολιάσει την πρόταση που έκανε το ΑΚΕΛ, όπως την δημοσιοποίησε ο Άντρος Κυπριανού που έφυγε νωρίτερα, ο κ. Νεοφύτου απάντησε: «Δικαίωμα του Άντρου Κυπριανού και του ΑΚΕΛ να εκφράζουν τις οποιεσδήποτε απόψεις τους, η χώρα τελεί υπό απειλή, η χώρα κινδυνεύει, προέχει η ενότητα. Θα ακολουθήσει κοινό ανακοινωθέν του Εθνικού Συμβουλίου».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Με την πρώτη εφαρμογή της νέας διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Βουλής θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου η πρώτη Ολομέλεια της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων που προέκυψε από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου 2026

BEST OF TOTHEMAONLINE