Ο Σόουζα κάνει τη διαφορά!

Ο Σόουζα κάνει τη διαφορά!

Ο ΑΠΟΕΛ προηγείται με 1-0 της Ομόνοιας στο ημίχρονο με γκολ του Σόουζα στο 18′ με πλασέ.

Καλύτερα μπήκε η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι και απείλησε δύο φορές με Μοράις στο 9′ του οποίου το σουτ του κατέληξε πάνω από τα δοκάρια και στο 11′ με τον Φακινέτι να βλέπει τον Βύντρα να διώχνει προ της γραμμής το σουτ του, με τον Μεχίας να είναι εξουδετερωμένος.

Το γκολ για τους γαλαζοκίτρινους δεν άργησε να έρθει. Στο 18′ ο Σόουζα, ανενόχλητος στην άμυνα τον πρασίνων, με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Φακινέτι. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και είχε μεγάλη ευκαιρία με πλασέ του Μαυρία στο 26′, όμως ο Βάτερμαν απέκρουσε σωτήρια.

Στο 44′ ο Μοράις έκανε από κοντά το πλασέ, όμως ο Μεχίας έσωσε και έτσι το 1-0 υπέρ των τυπικά φιλοξενούμενων ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE