Ατυχία με παίκτη της ΑΕΛ και… ανησυχία ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ

Ατυχία με παίκτη της ΑΕΛ και… ανησυχία ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ

Άτυχος στάθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιον Γκαστανιάγα, ο οποίος τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα και παρά τις προσπάθειες που έκανε για να συνεχίσει, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 13ο λεπτό και στη θέση του πέρασε ο Φιντέλις.

Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχει ανησυχία στο «στρατόπεδο» της ΑΕΛ, μέχρι να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που υπέστη, αφού σε 11 μέρες η Λεμεσιανή ομάδα θα αγωνιστεί στον τελικό του κυπέλλου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE