ΠΑΦΟΣ: Στο Γενικό με σπασίματα 60χρονη τουρίστρια

ΠΑΦΟΣ: Στο Γενικό με σπασίματα 60χρονη τουρίστρια

Στο ορθοπεδικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου κρατήθηκε η περιηγήτρια από την Ολλανδία που έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί σε μονοπάτι στον Ακάμα το Σάββατο 11/05.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η τουρίστρια εντοπίστηκε από ομάδα διασωστών της Πολιτικής Άμυνας που βρίσκονταν στην περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ: Τραυματίστηκε τουρίστρια μετά από πτώση – Ελικόπτερο για μεταφορά της

Για την διακομιδή της επιστρατεύτηκε το ελικόπτερο της Αστυνομίας λόγω και του δύσβατου της περιοχής .

Στις 16:30 η επισκέπτρια ηλικίας 60 ετών  μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η επισκέπτρια διαγνώσθηκε με σπασμένη ποδοκνημική και κρατήθηκε για περαιτέρω περίθαλψη στο Ορθοπεδικό του ΓΝ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE