Έγινε… ΤΟΥΜΠΑ το «Ελ. Βενιζέλος»! Σήκωσε το Κύπελλο και ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ο Ιβάν Σαββίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγινε… ΤΟΥΜΠΑ το «Ελ. Βενιζέλος»! Σήκωσε το Κύπελλο και ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ο Ιβάν Σαββίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο «Ελ.Βενιζέλος» για να συνοδεύσουν την αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδας, μετατρέποντας σε… Τούμπα το αεροδρόμιο!

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος του Βορρά πανηγύρισε και το Κύπελλο και οι φίλοι του ΠΑΟΚ έδωσαν… ασπρόμαυρο χρώμα στο «Ελ.Βενιζέλος».

Αρκετός κόσμος των νταμπλούχων Ελλάδας συνόδευσε την αποστολή της ομάδας τους στο αεροδρόμιο το οποίο θύμιζε… Τούμπα!

Δείτε το βίντεο:

Στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» είναι και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, με τον ίδιο να σηκώνει το κύπελλο στον αέρα και να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών και ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου.

Οι «ασπρόμαυροι» θα αναχωρήσουν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου θα συνεχίσουν το ξέφρενο πάρτι.

Δείτε βίντεο μέσα από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου της Αθήνας:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE