ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 33χρονος για παιδική πορνογραφία – Ερευνούν τον υπολογιστή του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 33χρονος για παιδική πορνογραφία – Ερευνούν τον υπολογιστή του

Στη σύλληψη 33χρονου προχώρησε το Σάββατο 11/05 η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κατοχή και διανομής παιδικής πορνογραφίας.

Της σύλληψης του 33χρονου, προηγήθηκε έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία του στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και δύο σκληροί δίσκοι.

Ο 33χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής η κατ’ άρθρον συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά τη θέσπιση νέου Συστήματος Αξιολόγησης των Εκπαιδευτικών, με τον Πρόεδρό της, Παύλο Μυλωνά, να αναφέρει πως αυτό θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής στα μέσα Δεκεμρίου .