ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Μάχη με τη λάσπη για 29η μέρα – Αναζητείται η τρίτη τσάντα

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Μάχη με τη λάσπη για 29η μέρα – Αναζητείται η τρίτη τσάντα

Συνεχίζονται την Κυριακή 12/05 οι έρευνες στην κόκκινη λίμνη του μεταλλείου Μιτσερού για την ανεύρεση της τρίτης τσάντας.

Υπενθυμίζουμε πως λίγο πριν τις 19.00 το βράδυ του Σαββάτου 11/05 ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στις Κόκκινη λίμνη που αποσκοπούν τον εντοπισμό της 3ης βαλίτσας με τη σορό γυναίκας θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Από το πρωί του Σαββάτου δύτες καταδύονταν στο διάδρομο που χοροθετήθηκε στην Κόκκινη λίμνη και προσπαθούν κυρίως δια της αφής να εντοπίσουν την βαλίτσα, στην οποία όπως ομολόγησε ο 35χρονος τοποθέτησε τη σορό γυναίκας θύματός του και την πέταξε στη λίμνη δεμένη με τσιμεντομπλόκ.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων, επικεντρώνονται στην Κόκκινη λίμνη καθώς οι αρχές πιστεύουν ότι όντως υπάρχει η βαλίτσα και είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί.

Ο διάδρομος χωροθετήθηκε με βάση τις υποδείξεις σκηνών από τον 35χρονο και τα σημεία στα οποία εντοπίστηκαν οι βαλίτσες με τα άλλα δύο θύματος του κατ΄ εξακολούθηση δολοφόνου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Πάνω απ’ τη μέση του δύτη η λάσπη – Εν αναμονή απάντησης από τη Βρετανία

Το Σάββατο δεν διενεργήθηκαν έρευνες στη λίμνη Μεμί καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της ανάλυσης των ευρημάτων της σάρωσης του βυθού της λίμνης Μεμί με το σόναρ.

Σε ό,τι αφορά την έρευνα στη λίμνη Μεμί, οι ελπίδες για εντοπισμό της σορού του παιδιού είναι πολύ πιο περιορισμένες σε σχέση με την τρίτη σορό που αναζητείται στην Κόκκινη λίμνη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Οριοθετήθηκε διάδρομος στο σημείο όπου εντοπίστηκε η βαλίτσα με τη σορό του παιδιού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE