VIDEO: Το χρονικό της απόπειρας φόνου στην επαρχία Αμμοχώστου - Οι διαφορές μεταξύ θύματος και θύτη
Σοκ ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες 8 Αυγούστου, 2025 στις Βρυσούλλες, στη επαρχία Αμμοχώστου.
Φωτογραφία κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Κύπρο, όπου παρουσιάζει την «πατέντα» συμπολίτη μας στη Λάρνακα.
Συγκεκριμένα, ο εν λόγω ιδιοκτήτης του οχήματος, τοποθέτησε αντένα στο αριστερό μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του, τον οποίο στερέωσε με μπλου τακ.
Χωρίς να θέλει να μπει σε «περιττά» έξοδα και ξοδεύοντας μόλις μερικά ευρώ, ο εν λόγω οδηγός στερέωσε γρήγορα και οικονομικά την μεταλλική αντένα.
Δεν γνωρίζουμε πόσο θα κρατήσει αυτή η «πατέντα», αν είναι κάτι το μόνιμο ή κάτι το προσωρινό, αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι πως η «πατέντα» του κέντρισε το ενδιαφέρον και την περιέργεια πολλών συμπολιτών μας.
Δείτε τη φωτογραφία:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις