ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Σπεύδει ο ιατροδικαστής της Scotland Yard για την νεκροτομή της 8χρονης Έλενας

ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Σπεύδει ο ιατροδικαστής της Scotland Yard για την νεκροτομή της 8χρονης Έλενας

Στην Κύπρο φθάνει ο Κύπριος ιατροδικαστης της Scotland Yard, Ανδρέας Μαρνερίδης, για την νεκροτομή στην σορό της 8χρονης Έλενας Ναταλίας, κόρη της Λίβια Φλορεντίνα.  

Η νεκροτομή στην σορό της 8χρονης Έλενας θα διενεργηθεί την Δευτέρα (13/05) με τους ιατροδικαστές Ανδρέα Μαρνερίδη, Σοφοκλή Σοφοκλέους, Νικόλα Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα 

Υπενθυμίζουμε ότι η σορός της 8χρονης Έλενας εντοπίστηκε την Κυριακή (05/05), στην Κόκκινη Λίμνη σε βαλίτσα και σε κατάσταση αποσύνθεσης.  

Το σημείο εντοπισμού της βαλίτσας ανατριχιάζει, αφού βρισκόταν μόλις δύο μέτρα σε απόσταση από την βαλίτσα στην οποία βρισκόταν η μητέρα της. Η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό της Λίβιας, έδειξε ότι ο 35χρονος την σκότωσε χρησιμοποιώντας στρατιωτικό κεφαλοκλείδωμα. 

Την ίδια ώρα οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό συνεχίζονται για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, εντός της οποίας ο 35χρονος ομολόγησε ότι βρίσκεται το πτώμα της 30χρονης Μαρικάρ, όπως και στην λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο για την σορό της 6χρονης Sierra.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE