Ο στόχος είναι ένας μόνο πρόκριση

Ο στόχος είναι ένας μόνο πρόκριση

Ανεξάρτητα με ποιους παίκτες θα παραταχθεί το ΑΠΟΕΛ ο στόχος είναι ένας . Πρόκριση πάση θυσία στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κύπρου.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα δεν λέει κάτι αλλά από την άλλη μπορεί και κάποιος να πει πως δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ που θα είναι στην έδρα του. Το αποτέλεσμα όπως και αν το δεις είναι ύπουλο γιατί προβάδισμα σιγουρά δεν έχει το ΑΠΟΕΛ από την άλλη ένα γκολ από την Ανόρθωση οι γαλαζοκίτρινοι μπαίνουν για τα καλά σε μπελάδες.

Ο Θόρτσεν Φίνκ ξέρει καλά τα δεδομένα του παιχνιδιού αλλά και του αποτελέσματος και έχει φροντίσει να δώσει στους παίκτες πως η σοβαρότητα αλλά και το πάθος θα πρέπει να είναι το πρώτο στοιχείο που θα πρέπει να έχει το ΑΠΟΕΛ στον αγώνα αύριο.

Ο Θόρστεν Φίνκ δεν υπολογίζει τους Πάρτο , Εφραίμ , Μαντούκα , Βινίσιους Αλεξάνδρου Αλωνεύτη ενώ σύμφωνα με όλα τα δεδομένα και επειδή πλησιάζει και το ντέρμπι των αιωνίων οι αλλαγές θα είναι μάλλον τουλάχιστον τρεις. Αυτό φυσικά δεν εξ υπακούει και υποτίμηση του προημιτελικού.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος είναι ύψιστη προτεραιότητα» – Συνεχίζουν οι αιτήσεις για ΣΥΟΠ - Η αναβάθμιση του θεσμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος είναι ύψιστη προτεραιότητα» – Συνεχίζουν οι αιτήσεις για ΣΥΟΠ - Η αναβάθμιση του θεσμού

Την περαιτέρω ενίσχυση του θεσμού των Συμβασιούχων Οπλιτών (ΣΥΟΠ), στο πλαίσιο της αναβάθμισης της αποτρεπτικής ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE