ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Δικαστήριο ο 33χρονος που έστελνε βίντεο με παιδική πορνογραφία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Δικαστήριο ο 33χρονος που έστελνε βίντεο με παιδική πορνογραφία

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εξέδωσε την Κυριακή (13/05) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 33χρονο, ο οποίος συνελήφθη χθες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής και διανομής παιδικής πορνογραφίας. 

Της σύλληψης του 33χρονου, προηγήθηκε έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία του στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και δύο σκληροί δίσκοι. 

Ο 33χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων. 

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή, όπου η κατάσταση για δεύτερη ημέρα παρέμεινε οριακή. Το Ισραήλ έπληξε το Ιράν και το Ιράν το Ισραήλ, ενώ συνεχίστηκαν οι απειλές.

BEST OF TOTHEMAONLINE