ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Νεκρός 24χρονος φοιτητής που πήγε για κατασκήνωση

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Νεκρός 24χρονος φοιτητής που πήγε για κατασκήνωση

Στο φράγμα που έγινε στα Πάναγρα για το νερό που έρχεται από την Τουρκία μέσω του υποθαλάσσιου αγωγού, εντοπίστηκε το άψυχο σώμα 24χρονου Νιγηριανού φοιτητή που φέρεται να είχε πάει εκεί για να κατασκηνώσει.

 
Η Γενί Ντουζέν γράφει ότι ο Κουμπιάτ Αμπασί Οκόν είχε πάει με παρέα 25 ατόμων να κατασκηνώσουν για το Σαββατοκύριακο στον κατασκηνωτικό χώρο του φράγματος όπου μπήκε το Σάββατο (11/05) στις 9 το πρωί για να κολυμπήσει.

Μετά από λίγο όμως χάθηκε από τα μάτια των φίλων του που ειδοποίησαν τις αρχές. Το άψυχο σώμα του εντόπισαν στις 12.45 ομάδες της «πολιτικής άμυνας» και της «αστυνομίας».
 
(ΚΥΠΕ/ΡΠΑ/ΑΧΡ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE