ΚΥΠΡΟΣ: Διασώθηκαν οι επιβαίνοντες του σκάφους - Τρία παιδιά και μια εγκυμονούσα ανάμεσα τους

ΚΥΠΡΟΣ: Διασώθηκαν οι επιβαίνοντες του σκάφους - Τρία παιδιά και μια εγκυμονούσα ανάμεσα τους

Ολοκληρώθηκε η διάσωση των επιβαινόντων σκάφους, το οποίο αγνοείτο από το απόγευμα του Σαββάτου (11/05). 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λιμενική Αστυνομίας και μέλη του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, κατάφεραν να πλησιάσουν το ακυβέρνητο σκάφος, το οποίο εντοπίστηκε γύρω στις 15:30 το απόγευμα της Κυριακής (12/05), από πλοίο τάνκερ στα ανοικτά του Κάβο Γρέκο. 

Στο σκάφος επέβαιναν 14 μετανάστες, ανάμεσα τους τρία παιδιά και μια γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, οι οποίοι έχουν διασωθεί και θα μεταφερθούν στο λιμάνι Λάρνακας. 

Υπενθυμίζουμε ότι το εν λόγω σκάφος ξεκίνησε από τον Λίβανο με προορισμό την Κύπρο, όταν ξαφνικά είχε χαθεί το σήμα από το ραντάρ.   

Υπενθυμίζουμε ότι το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης είχε αποστείλει μήνυμα NAVTEX, στις 17:20 το απόγευμα του Σαββάτου (11/05) για το σκάφος το οποίο είχε χαθεί κάνοντας έκκληση στα πλοία που βρίσκονταν στα ανοικτά να είναι παρατηρητικά, έτσι ώστε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE