O Ρουί έδωσε τη λύση!

O Ρουί έδωσε τη λύση!

Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι ο Μάριο Ρουί «καθάρισε» για τη Νάπολι απέναντι στη ΣΠΑΛ (2-1).

Στο πρώτο μέρος η Νάπολι είχε με τον Αρκάντιους Μίλικ να ανοίξει το σκορ όμως, δεν κατάφερε να νικήσει σε αρκετές περιπτώσεις τον Βιβιάνο όπως και ο Γιουνές. Αντίθετα η ΣΠΑΛ διαμαρτύρηθηκε για πέναλτι στο 12ο λεπτό ωστόσο, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Άλαν έκανε το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή (49′). Η ΣΠΑΛ κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Πετάνια στο 84ο λεπτό, ωστόσο ο Μάριο Ρουί τέσσερα λεπτά μετά έδωσε ξανά προβάδισμα στους «Παρτενοπέι», γράφοντας το τελικό 2-1.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE