ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Κτύπησε στο μπροστινό όχημα και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο - Μεθυσμένος ο οδηγός...

ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Κτύπησε στο μπροστινό όχημα και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο - Μεθυσμένος ο οδηγός...

Μεθυσμένος οδηγός, συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο οχήματα.

Γύρω στις 8 το βράδυ της Κυρικής (12/5) αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος κάτοικος της επαρχίας Πάφου στη λεωφόρο Χρυσονέρας στην Κισσόνεργα με κατεύθυνση την Πέγεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε στο πίσω μέρος αυτοκινήτου που οδηγούσε 52χρονος.

Ακολούθως, το αυτοκίνητο του 60χρονου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος το οποίο κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο 52χρονος ο οποίος μετεφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάκωση κεφαλής. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, υπέγραψε και πήρε εξιτήριο.

Στον 60χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με αρχική ένδειξη 96μg ενώ η ένδειξη του τελικού ελέγχου ήταν 86μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο. Στους υπόλοιπους οδηγούς διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Ο 60χρονος αφέθηκε ελεύθερος για να κατηγορηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE